هنر و خلاقیت
اینجا مجموعه ای است از هنرهای مورد علاقه من

یه صبحانه خوشمزه          

نان تست فرانسوی:

سلام

امروز میخوام طرز درست کردن یه صبحانه مقوی، خوشمزه  و خیلی خیلی ساده رو یاد بدم به اسم نان تست فرانسوی. من خودم دیروز صبح برای اولین بار درستش کردم و خیلی هم دوستش داشتیم امیدوارم شما هم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم:

تخم مرغ : 2 تا

شیر : نصف فنجان

نان تست نرم : 6 تا

وانیل : نصف قاشق چایخوری

دارچین : یک هشتم قاشق چایخوری

کره : به میزان لازم

طرز تهیه:

اول از همه تخم مرغ ها رو توی یک ظرف میشکنیم و چند دقیقه به هم میزنیم. بعد شیر رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم. حالا دارچین و وانیل رو هم اضافه میکنیم  و خوب به هم میزنیم تا یک مایه یکنواخت بدست بیاد. حالا ماهیتابه رو روی شعله گذاشته و مقداری کره درونش میمالیم همینطور که کره داره آروم آروم آب میشه، یکی از نون تست هار برمیداریم و درون مایعمون میندازیم و دو طرفش رو با مایع خوب آغشته میکنیم.وقتی که کره کاملا آب شد و همه سطح ماهیتابه رو گرفت، نان تست آغشته به مایع رو درون  ماهیتابه قرار میدیم. اینکار رو برای همه نون ها انجام میدیم و وقتی یک طرف نون به رنگ قهوه ای روشن دراومد برش میگیردونیم تا اونطرفش هم برشته بشه، هر نونی که آماده شد توی ظرفی درون فر میگذاریم که تا آماده شدن همه نون ها، بقیه سرد نشن. وقتی تمام نون ها رو برشته کردیم حالا میتونیم به دلخواه روی اونها مقداری پودر قند، عسل، شربت شکر یا مربا بریزیم و نوش جان کنیم *

تجارب درنایی:

من این صبحانه رو با یک دونه تخم مرغ و دوتا نون تست درست کردم که برای دونفر فکر میکنم کافی باشه ضمن اینکه به مواد لازم کمی هم کنجد اضافه کردم تا صبحانه مقوی تر بشه. نون تست ها رو درسته توی مایع نگذاشتم بلکه هرکدوم رو به چهار قسمت تقسیم کردم و فکر کنم هم آماده کردنش راحت تر شد و هم خوشکل تر شد و خوردنش هم آسونتر شد. نون تست ها بعد از سرخ شدن خشک نشدن و نرمی خودشون رو حفظ کردن و من این رو دوست داشتم و فکر میکنم خوشمزه تر از حالت خشک اون باشه، البته این یه چیز سلیقه ای هست. مقداری از مایع زیاد اومد و تصمیم گرفتم بعد از سرخ کردن همه تست ها، مایع اضافی رو توی ماهیتابه بریزم و به عنوان یه نیمرو بذارمش توی بشقاب و تست ها رو بچینم روش.

چیزی که برای مزه دار کردن در انتها روی تست ها میریزیم بستگی به سلیقه مون داره اما پیشنهاد من اینه که از انواع مرباها استفاده کنید و همه رو با یک مزه سرو نکنید. من خودم از مربای آلبالو و مربای بهار استقاده کردم اما فقط در حد نصف قاشق چایخوری برای هر تست کامل فکر کنم بس باشه.

نوشیدنی پیشنهادی:

بخاطر اینکه این صبحانه کمی سنگینتون میکنه میتونید اون رو با خوردن یه لیوان آب پرتقال خنک کامل کنید.

 

لطفا اگر به هنگام درست کردن یا خوردنش ( زبان ) به تجربه جدیدی برخوردید اون رو برام بنویسید تا به اسم خودتون در ادامه این مطلب بنویسمش.

نوش جانتون باشه چشمک

[+] نویسنده: درنا - در تاریخ ۱۳۸٩/٤/۱٤ ساعت ۱:٤٠ ‎ق.ظ نظرات () |